Landelijk Genieten

Theereis

                             Naar Sri Lanka met Rianne 2025

Elk jaar organiseer ik in januari/februari een reis naar Sri Lanka, voor een klein gezelschap en volledig verzorgd. Wat jaren geleden begon als een theereis langs de theevelden van Sri Lanka samen met mijn man is inmiddels uitgegroeid tot een geheel verzorgde rondreis voor een kleine groep mensen!  Want naast theevelden heeft Sri Lanka een prachtige natuur en een interessante cultuur die zeer de moeite waard is om te bekijken. En dan heb ik het nog niet eens over de bijzonder vriendelijke mensen en het lekkere eten dat dit land te bieden heeft.

Mijn ervaring brengt u op de meest bijzondere plekken en de mooiste hotels. We reizen per luxe bus met privé chauffeur en locale gids.  Tijdens onze reis bezoeken we o.a. tempels, een theeplantage met theefabriek, een oud Nederlands ford en de botanische tuinen. Op het programma staat een jeepsafari en ook de welbekende treinreis maar ook heerlijk relaxen aan het  strand! 

We overnachten in mooie hotels, hebben op onze 13 daagse reis een privé-chauffeur maar ook een locale gids tot onze beschikking. 

De reis is volledig verzorgd dus inclusief vlucht, transfer, local gids, hotels, ontbijt en diner, en alle entrees zodat u precies weet waar u aan toe bent. Geen 'verrassingen' achteraf. 

Ook enthousiast geworden? 
Mail me dan: Riannedoornekamp@gmail.com

Dan stuur ik u te zijner tijd een uitnodiging voor de informatieavond op dinsdag 10 september 2024. 
Voor meer informatie mail of bel me gerust: 06-13031361

Groetjes Rianne.

   
 


reisprogramma Sri Lanka
Laatst gewijzigd: 21-06-2024

Shout4Sites © 2024